ini adalah 大倉忠義

2007年03月
« 前の月    |    次の月 »
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Latest comments
アイコン画像Alex Stafford
mp3 untuk een (2008年06月17日)
アイコン画像Tymothy
レコメン 20060601 (2008年06月15日)
アイコン画像Dukie
レコメン 20060601 (2008年06月15日)
アイコン画像Cosme
T_T T_T (2008年06月14日)
アイコン画像Mart
レコメン 20060601 (2008年06月12日)
アイコン画像uswejpoz
T_T T_T (2008年06月06日)
アイコン画像Raviortigioro
レコメン 20060601 (2008年06月02日)
アイコン画像HsvsRsvsesv
Intel inside? (2008年06月01日)
アイコン画像ylhiosxklgc
レコメン 20060601 (2008年05月21日)
アイコン画像Dahtorazori
レコメン 20060601 (2008年05月18日)
プロフィール
  • プロフィール画像
  • アイコン画像 ニックネーム:kekla
読者になる
Yapme!一覧
読者になる
update / 2007年03月31日(土)
aku dah selamat sampai kat mesia 25th ari tu..almost 17hrs of travellling...sangat memenatkan..somehow bila aku dah selamat sampai kat penang airport tu aku rase lega sangat2...lega sebabb tak yah memikirkan hal2 gakkou..hal2 nak balik nihon..at least, for now

takde mende nak tulis actually, panas and aku still nak cope with things around..haha..macam tak penah balik mesia je selama ni..bye for now

P/s : tolong sedekahkan al-fatihah kat arwah atuk aku yg meninggal 5 Jan lepas..it's hard..but I'm doing fine
 
   
Posted at 00:56/ この記事のURL
(無題) / 2007年03月24日(土)
hello ppl..aku br je abis sotsugyo shiki td dan skrg tgh tunggu ikin and puchi habis settle hal visa diorg..yatto sotsugyou dekimasuwa...nanka jikkan waitenai waa..pagi td aku usaha gak bangun ngan barang yg x abis2 lg..bgn gi shiki pun bosan gile..takat nak merasa gi sotgyoshiki..

teiuka utk update dr keitai ni mengambil masa 2 ari..chikusho..pc ga hoshi..

teiuka ari ni last day kat nihon ni..aku dah nak balik 1200 from kansai besok..sama2 ngan loga shikenkang dan org2 lain..nanka hen ya wa.. hisabisa ya wa jumpa org2 pelik
 
   
Posted at 17:48/ この記事のURL
All the small things!! Buang je.... / 2007年03月18日(日)
++ 関ジャニ∞ - 愛に向かって
++ Sotong masak kicap

Haihh...saya benci packing T_______________T
Ni adala last time kot update from pc ni sbb besok dah nak kena bungkus daa...mou saiyaku..terpaksa aa aku pakai pc sekolah tu yg aku tak tau aa bila nak pulang.. khamis ni shiyou..

Nak letak gambar laa jugak



@宝物  A私の大好きなちびっ子  Bライブに不可欠 
 
   
Posted at 02:18/ この記事のURL
tomodachi ni hitakunai onna / 2007年03月14日(水)
会話が止まらない女
彼の都合で女友達を女 彼を優先する女
なんでも負けたくない女
ピンチの時に友達じゃなくなる女
会話の9割が彼氏の話な女
謙遜のふりをして人を見下す女
礼儀の言葉が言えない女
他人の幸せを妬む女
 
   
Posted at 23:16/ この記事のURL
ズッコケ男道初オンエア!! / 2007年03月09日(金)
ヤッヴァイイイイイ〜〜〜
新曲めちゃええよ!!
ちょっとウルフルズのような歌
70’sのような曲でもあり・・mcm ala2 fantastipo gitu
ていうかむちゃいいよ〜
あとでMP3アップしますね
やばい!!これコンサートで盛り上がりそう
PV見てー!!
 
edit

関ジャニ∞ - ズッコケ男道
Yeay,mp3 uploaded
気張ってこうぜ!!イェー!イエー!イエー!
振り切ってこうぜ!!ほら!ブン!ブン!
あたってこうぜ!!イェー!イエー!イエー!
ズッコケ男道!!!

awhhh...Ryo-chan sangat dorky bila dia ngan eito
He did that ドロン!waza masa ending Honjani

 
   
Posted at 01:03/ この記事のURL
ドームコン clips / 2007年03月07日(水)
はい〜 akhirnya ada orang upload kan Narutomo and the wide after dome concert aritu..

Narutomo 26/02/2007

The Wide 26/02/2007

Sedikit screen caps ~ LOL Hina pukul subaru nye bontot

でもライブん時のおっちゃんやっぱかっこいいよ
渋谷すばる万歳!!
 
   
Posted at 16:54/ この記事のURL
everyday musiccccc~~~ / 2007年02月28日(水)
I'm sick
T_________________________T
温かくしてから寝なさい
 
   
Posted at 14:01/ この記事のURL
ドームコン最高!!! / 2007年02月27日(火)
25日の1部に参加しました
Malas gile nak update, tp kalau tak update,今思ってること、今感じてること、忘れてしまうと思うから、書いとかんと・・

Naik bas from Hakata eki, around 10, sampai kat Nanba eki kul 7 gitu..berputar2 ngan penuh hebat kat Nanba eki tu sampai laa jumpa Didie..もう、朝っぱらから迷子なんてテンション低すぎるー
Pastu jalan2 area Doutonbori, Sennichimae..Dlm otak aku dok imagine Yoko naik beskal area Sennichimae tu..どんだけ庶民派アイドルやねん??!!

Pastu check-in, makan laa sambal aku yg busuk gile tu..Petang sikit kuar sbb konon nak gi Amemura, punya laa jalan2 kat area Shinsaibashi tu, sedar2 dah ade kat Doutonbori tu..北へ南戎橋 habis laa hehe...Shotengai best ek, tak penah aku rasa best lalu area shotengai..Dinner kat Hard Rock Osaka pastu balik hotel, tido pon dah kul 12 lebih

Next morning bangun awal untuk check out and siap2 nak ke dome..Gi Umeda dulu hantar bag, sampai kat Kyocera Dome around 9 gitu..maa kalau ikut sempat je nak beratur untuk goods..tp yappa soto samuishi, alang2 gate nak masuk takde pemberaturan maka kami pon masuk laa lebih awal.

Masuk dok gelak2 kan orang jual air dlam dome, dok kawaigaru seorang chibi red ranger ni...cute gile laa budak tu kan, cute sugimasu..dah laa dia mmg moto2 cute, malu2 gitu..tp nak gak pandang2 kitorang,in the end dia dah jadi kawan baik dd, sampa kembung2 minum air...eh dd, jgn2 mak dia marah sbb anak dia minum byk sangat sampai kena gi toilet?? ^^; Ni semua sbb dok lawan minum air ngan hang laa..Tp cute sangat2 laa..Bila tunjuk gambar kalendar, ichiban suki no wa dare ? tte kiku to..dia tunjuk Subaru, pastu Ryo-chan..sugei yo okaa-san, eito iro ni somerareru yo kono ko..mula2 dd nak hantar dia gi johnny's jimusho sbb dia cute,last2 kitorang rasa dia should gi Yoshimoto instead..sbb dia suka nak buat lawak, andd dia pandai menari Sukiyanen ngan Rainy Blues *squeess*

Set List daitai sama ngan Kangfu Con, ada tambah Misetekure, Romanesque and Mugendai..teiuka 3 lagu ni mmmg aku look forward nak dengar live, Misetekure sugoi kakko ii shi, Romanesque mo ii desu shi...tp yappa Mugendai aa paling best, part awal2 tu satu dome nyanyi..他のエイターと歌えて本当に光栄です.. Aku rasa aku jerit kuat gile masa tu..

X de MC sbb tibe2 kishakaiken ,,ada Komai-san for Narutomo kana? ke tu untuk The wide punya? Maa...ichiou Nittere nye laa..sakki kara fuzaketeta member ga sugoku kakko yoku natte, from Main stage ke center stage made...masa ni Subaru-kun kakko ii sangat2..さっきからケツ見せてたのにMasa eito ranger nye skit,nama kigae, zutto ketsu miseteta ano occhan, and Yasu ngan Maru salah pakai helmet tu sangat cute!!!Diorang gi pakai kepala usagi ngan bear ke panda kot...mucha kawaiiiii!!!And Ryo-chan dok tutup anu dia sbb nak chui cameraman pon sangat chumillll....Eito ranger panjang gile...mcm setengah jam gitu...And masa kisha kaiken diorang citer pasal single/album untuk tahun ni...yg ni aku buleh tahan lagi..Masa diiorang kata 47都道府県nye zenkoku tour, nanka mune ga itai..ちょっと泣いちゃった (^^;) 悲しいような、寂しいような・・でも、本当はすごく嬉しかった・・Let's just hope yg aku ni tak aho gile sampai nak spend duit untuk datang Nihon balik semata2 untuk datang concert diorang

Pastu 後半..Dpt dengar balik solo Ryo-chan and Subaru Band nye lagu..yappa dua2 lagu ni suka sangat2...tak rugi aku main ari2 kat winamp..dpt check balik lyrics, oh ckp pasal members nye solo, first2 aku tak compute intro Butterfly I loved tu...gomen nanka...hehe..cantik sangat bumbung dome tu ada butterfly terbang2..and aku rasa aku suka Who's foods pas dengar balik Maru, Shou-chan, Hina nyanyi balik..and Yoko nye solo ada Nino..hehe...Yokota tte...wakatteru naa Nino mo

Masa mirai no mukou, Subaru lupa lyrics...hehe...ii uta nanoni...and masa kisha kaiken, dia and Ryo-chan sangat menggedik dalam camera...仲良しさんね・・かっこいいです..and Shou-chan nye nihongo adalah sangat cool..どかったです!!Nante kawaii na ko..and new costume dorng yg hijau + shocking pink itu, Shou-chan punya baju adalaa ala2 skirt with pink tights..章ちゃんだから似合うよね・・hehe..mcm tinker bell pon ada gak

また書きます・・ほなね〜
 
   
Posted at 02:34/ この記事のURL
移動中です / 2007年02月24日(土)
skrg aku kat Miyajima rest area on the way to Osaka..mou..sakit pgg desuwa..Osaka made ato 5 jikan jyaku..bas ni asyik kyukei jedr td..maa..kekkou ii kedo,masa aku gi Tokyo dulu tido je kuar2 Kyushu spi Nagano/ke Shizuoka?諏訪湖っていう所..

aa..dah ttp lampu,and yet obahan kat blkg aku still potpet..tegoshi la ryo chan la shouta la..first time aku menyampah bile dgr wadai johnnys kuar(`ε´)
 
   
Posted at 02:32/ この記事のURL
暇〜 T_T / 2007年02月20日(火)
++ rendang asam daging
++ NEWS - 星をめざして

mou..hima desu wa~
水曜日で発表終わって、
2種類のケーキを作って、chocolate cheese cake, and sponge ke chiffon? cake
部屋の大掃除、laundry, 一日で映画3本見て
焼き牡蠣に食べに行ったり
結構充実な週末を過ごした

tp hari ni mou mucha kucha ya
早起きはしたけど、tido petang plak selama dua jam
yabai..mou, kalau dah tido petang tu makna nya hima sehima2nye
hima teiuka, ronbun no shusei aru shi, concert no junbi shinakya ikenai shi, start kemas rumah demo ii kedo
yaru ki nai~
T_T
Isk, memekak nye kouhai2 kat sebelah ni..chotto nozoki ni ikimasu
Eh, sekali diorang tgh tgk porn ke apa ke kan .. tak pasal lak aku dok kat situ
demo, yappari nozoki ni ikimasu
mata update shimas
 
   
Posted at 00:39/ この記事のURL
  | 前へ  
 
GMO MadiaHoldings, Inc.