今夜のおかず:フェットチーネのナスときのこのクリーミートマトソース 〜 Pasta

June 13 [Mon], 2005, 21:27
最初は残り物のそぼろとのこりものトマトソースで「チキンボロネーゼ」を作っていたんですが、どうも味がしっくりこなくてクリームを足してみたら大正解でした★マッシュルームとナス入り。

きょうのでざーとはパンナコッタ。フランスに在住の方のレシピを参考にさせて頂きました★TB?とかできるのかしら?仕方がよくわからない。。。味のほうは、美味しかったです★★★ ちょっとラム酒がきつかった。

cooked pasta tonight... went a bit creative than i expected.. was meant to be "chicken" bolognese but tasted boring so added a bit of cream from pannna cotta.. with lots of mushrooms n eggplants.. thumbs up.. not too bad from left-overs... used green fettaccine ( thx chi for spelling!) and it was yummy to eyes too!!

had a pannna cotta for dessert.. yep as you can see it was nice... but a bit too much alcohol there,,, made me a bit tipsy... maybe a bit less next time...
プロフィール
  • プロフィール画像
  • アイコン画像 ニックネーム:dinnertonight
読者になる
2005年06月
« 前の月  |  次の月 »
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
最新コメント
Yapme!一覧
読者になる
P R
カテゴリアーカイブ
月別アーカイブ
http://yaplog.jp/dinnertonight/index1_0.rdf