(無題) 

June 25 [Sun], 2017, 10:29



https://camp-fire.jp/updates/view/32156https://camp-fire.jp/updates/view/32156

ご要望にお応え致しまして、スコッチウイスキーやバーボン、スピリッツが新たに加わりました。
どうぞ宜しくお願い致します。

(無題) 

June 23 [Fri], 2017, 18:48



今宵もBAR一慶OPENしております((。_。(゚д゚ )ペコ


?


昨日は総走行距離1400kmの出張から帰ってきたら、「父の日」という事で家族からプレゼント貰いました(??????)??


?


一人悪意ある(笑)妻の秀逸なイラスト、息子からの久々な嬉しいメッセージ、娘からは古代文字のような暗号ですが妻による翻訳付きで本当にありがたい゚ ?? ?( ‘ω’ )? ? ?゚キラー


?


これでまた仕事を頑張れます!!


ってな訳で、本日も皆様のお越しを心よりお待ちしております((。_。(゚д゚ )ペコ


?


※「北海道海底熟成プロジェクト」始動!


北海道のお酒を北海道の海底で寝かせる新たなプロジェクトです。


ご自宅に海底熟成した各種お酒が届くクラウドファンディングはこちらです!!


→ https://camp-fire.jp/projects/view/31572


ロマン溢れる海底熟成にどうぞご協力宜しくお願い致します。




I am doing BAR IKKEI this evening ((. _. ? д?) Peco


?


Yesterday when I came back from a business trip with a total mileage of 1400 km, I got a present from my family saying "Father's Day" (1 ? ? ?) ?


?


One person's malice (lol) Excellent illustration of my wife, a long glad message from my son, a cryptic message from my daughter like ancient characters but I really appreciate it with my wife's translation.


?


With this I can work hard again! It is!


So I am waiting for your coming today from the bottom of my heart (. _. (.? д?) Peco


?


※ "Hokkaido submarine aging project" started!


It is a new project that makes alcohol in Hokkaido sleep on the bottom of Hokkaido.


Cloud funding that various kinds of liquor which matured under the sea bottom reaches home is here! It is!


→ https://camp-fire.jp/projects/view/31572


Please continue your favors towards ripening overflowing seafloor.




#探偵はBARにいる3 #12/1上映決定 #barikkei #BAR一慶 #海底熟成 #北海道海底熟成プロジェクト #父の日?

(無題) 

June 17 [Sat], 2017, 18:25



今宵もBAR一慶OPENでございます((。_。(゚д゚ )ペコ


?


近年流行した空き樽で寝かせた「バレルドエイジカクテル」は皆様ご存知でしょうか?


?


マティーニなどを樽に入れて熟成させるカクテルなのですが、BAR一慶では「海底熟成カクテル」を実験してみました゚ ?? ?( ‘ω’ )? ? ?゚キラー


果たしてその味や如何に?


?


※「北海道海底熟成プロジェクト」始動!


北海道のお酒を北海道の海底で寝かせる新たなプロジェクトです。


ご自宅に海底熟成した各種お酒が届くクラウドファンディングはこちらです!!


→ https://camp-fire.jp/projects/view/31572


ロマン溢れる海底熟成にどうぞご協力宜しくお願い致します。


??




Tonight is BAR IKKEI OPEN ((. _. ? д?) Peco


?


Did you know "Barrel de Age Cocktail" which was laid in a barrel which has been popular in recent years?


?


It is a cocktail that puts martini etc. in a barrel and matured, but I tried "Bottom mature cocktail" at BAR IKKEI.


How do you taste it?


?


※ "Hokkaido submarine aging project" started!


It is a new project that makes alcohol in Hokkaido sleep on the bottom of Hokkaido.


Cloud funding that various types of liquor aged under the sea at your home arrives is here! It is!


→ https://camp-fire.jp/projects/view/31572


Please continue your favors towards ripening overflowing seafloor.




#barikkei #BAR一慶 #探偵はBARにいる3 #海底熟成 #北海道海底熟成プロジェクト #海底熟成カクテル?

(無題) 

June 09 [Fri], 2017, 19:13




今宵もBAR一慶OPENしております((。_。(゚д゚ )ペコ


今日は、皆様に当店の新たなプロジェクトを紹介させてください。


そのプロジェクト名は、
「北海道海底熟成プロジェクト」
です。
北海道の3つの海をまたにかけて、北海道のお酒を海底で寝かせます。
詳しくはこちらからどうぞ!!
北海道海底熟成プロジェクトhttps://camp-fire.jp/projects/view/31572
?
皆様どうぞご協力宜しくお願い致します((。_。(゚д゚ )ペコ
?


I am doing BAR IKKEI this evening ((. _. ? д?) Peco


Today, please let me introduce our new project to you.


The project name is "
It is "Hokkaido submarine aging project".
?
We will go over the three seas in Hokkaido again to mature the alcohol in Hokkaido at the bottom of the sea.
?
For details, please click here!
→ https://camp-fire.jp/projects/view/31572
?
Thank you for your cooperation (. _. (.? д?) Peco


#barikkei #BAR一慶 #探偵はBARにいる3 #海底熟成 #海底熟成BAR #厚岸海底熟成プロジェクト #白糠船上熟成プロジェクト #北海道海底熟成プロジェクト #ススキノ #すすきの

(無題) 

May 31 [Wed], 2017, 18:19

今宵もBAR一慶OPENしております。


本日から約2週間、専門学校よりバーテンダー見習いとして実習生が研修に来ております。


皆さま、お手柔らかにお願い致します((。_。(゚д゚ )ペコ


当店では、実習生の受け入れも毎年行っております。


お店としてこれがまた良い刺激になるんですよね(??????)??


今宵も皆様のお越しを心よりお待ちしております((。_。(゚д゚ )ペコ




I am doing BAR Ikkei this evening.


?


Approximately two weeks from today, as a bartender apprentice from a vocational school, an intern trainee has come to the training.


?


Everyone, please kindly ((. _. ? д?) Peco


At our Bar, we accept acceptance of interns every year.


?


This is also a good stimulus as a Bar (1 ? ? ?) ?


?


We are looking forward to welcoming you all tonight. (._. ? д?) Peco


?


#探偵はBARにいる3 #ススキノ #すすきの #海底熟成 #白糠船上熟成プロジェクト #厚岸海底熟成プロジェクト #barikkei #BAR一慶 #インターンシップ #実習生?

(無題) 

May 30 [Tue], 2017, 18:39



今宵もBAR一慶OPENでございます。




6月上旬、海底熟成の新たなプロジェクトが始動します。


情報解禁までもう少々お待ちください。




Tonight is BAR IKKEI OPEN.




In early June, a new project of marine aging will start.


Please wait a little more until the lifting of information.




#BAR一慶 #barikkei #シガータイム #海底熟成 #厚岸海底熟成プロジェクト #白糠船上熟成プロジェクト #海底熟成の新たなステップ #探偵はBARにいる3 #ススキノ #すすきの?

(無題) 

May 23 [Tue], 2017, 18:21

今宵もBAR一慶OPENでございます((。_。(゚д゚ )ペコ




「予想はあざやかに裏切られる」と今話題のニッカウヰスキー入荷しましたよ!!


「ブラックニッカ クロスオーバー」


43% 700ml


シェリー樽モルトとヘビーピーテッドモルト


対極の二つのモルトクロスオーバーした話題の一本。




Tonight is BAR IKKEI OPEN ((. _. ? д?) Peco




"The forecast is betrayed vividly," NIKKA WHISKY has just arrived! It is!


"BLACK NIKKA CROSSOVER"


43% 700 ml


Sherry Cask malt and heavy peat malt


Two counterparts of malt Crossover topic one topic.




#BAR一慶 #barikkei #厚岸海底熟成プロジェクト #白糠船上熟成プロジェクト #探偵はBARにいる3 #すすきの #ススキノ #ニッカウヰスキー #クロスオーバー #nikkawhisky #crossover?

(無題) 

May 22 [Mon], 2017, 18:46



今宵もBAR一慶OPENしております((。_。(゚д゚ )ペコ


?


最近、海底熟成したお酒を・・・とある研究所に持ち込んで成分分析して貰っております。


?


徐々に結果が出て来ておりますが、これがまた非常に興味深いのです!!


?


ここではデータをお見せできませんが、ご来店の際は詳しくご説明させていただきますよ!!


?


本日はコチラ!




海底熟成ウイスキーシリーズ


「ザ・グレンリベット12年」


海底6ヶ月熟成 秋仕込み


40% 700ml


オフィシャル






I am doing BAR IKKEI this evening ((. _. ? д?) Peco


?


Recently, I brought alcohol that I matured under the sea ... to a certain laboratory and analyze ingredients.


?


Although the result gradually comes out, this is also very interesting! It is!


?


I can not show you the data here, but I will explain in detail when visiting us! It is!


?


Today is here!




Sea bottom aged whisky series


"The Glenlivet 12 years old"


Sea bottom aged aged 6 months prepared


40% 700 ml


official




#探偵はBARにいる3 #すすきの #ススキノ #厚岸海底熟成プロジェクト #白糠船上熟成プロジェクト #海底熟成 #研究所 #やはり専門の研究所はスゴイ?

(無題) 

May 17 [Wed], 2017, 18:31





今宵もBAR一慶OPENでございます((。_。(゚д゚ )ペコ


当店独自のニッカウヰスキーの海底熟成は如何でしょうか?




※うちの店長の高速サーブ(??????)?? ?


質量を持った残像(??????)???


分かる人には分かるネタ(笑)




海底熟成ウイスキー


「フロム?ザ?バレル」


海底熟成6ヶ月 秋仕込み


51.4% 500ml


ニッカウヰスキー




Tonight is BAR Ichinose OPEN ((. _. ? д?) Peco


How is our sea bottom aging of our own NIKKA WHISKY?




※High speed serve of our store manager (1 ? ? ?) ? ??


After image with mass (1 ? ? ?) ?


For those who understand it is hard to understand (lol)




Submarine aged whisky


"From the barrel"


seafloor aged 6 months autumn preparation


51.4% 500ml


NIKKA WHISKY




#探偵はBARにいる3 #barikkei #BAR一慶 #ススキノ #すすきの #厚岸海底熟成プロジェクト #白糠船上熟成プロジェクト?

(無題) 

May 12 [Fri], 2017, 18:28

今宵もBAR一慶OPENでございます((。_。(゚д゚ )ペコ


?


当店では、独自に熟成をしております海底熟成酒を試験管とスポイトを添えて大人の化学実験セット(笑)として、通常品と海底熟成酒の飲み比べが出来るようにお客様へご提供しております。


?


BAR一慶ならではのテイスティング方法がございますので、ご提供時に少々説明する時間を頂戴しております。




ぜひ一度海の力を体験して見てください((。_。(゚д゚ )ペコ




#barikkei #BAR一慶 #厚岸海底熟成プロジェクト #白糠船上熟成プロジェクト #探偵はBARにいる3 #すすきの #ススキノ?

P R
Ikkei Honma

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[営業時間] 15:00~5:00 (日祝15:00~2:00)
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『探偵のチョコレート』 ※BARシーンの監修、演技指導ならびにバーテンダー役で出演 ⇒ http://www.facebook.com/tanteinochocolate
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